Over MOODS... "More than words". Voor het in beeld brengen van jouw verhaal. 

MOODS: Verschillende stemmingen... mooie, leuke, blije, grappige, bijzondere, emotionele, ontroerende, dierbare en verdrietige. STORYTELLING: Het vertellen van verhalen door middel van foto's. Deze twee samen maakt mijn MOODS STORYTELLING. Letterlijk: Het in beeld brengen van jouw stemming. Mijn doel: Het in beeld brengen van jouw/ jullie eigen verhaal, gekoppeld aan een bepaalde stemming. Jouw/ jullie verhaal in de zin van een gebeurtenis, een moment, een evenement of een persoonlijk doel. 

Er zijn ontelbaar veel verhalen, iedereen heeft en leeft zijn eigen. Ik ben ervan overtuigd dat foto's altijd van onschatbare waarde zijn. Voor nu en voor later. Met mijn kijk, mijn oog voor detail, mijn liefde voor fotografie (vooral voor het vastleggen van momenten), mijn inlevingsvermogen en mijn 'talent' om zichtbaar-onzichtbaar op te kunnen gaan in een gezelschap, breng ik verhalen in beeld. In jouw beeld. Want hoe lastig is het om een gebeurtenis of moment uit te moeten leggen in woorden? Beelden vertellen zoveel meer, ze roepen van alles op... herinneringen, geuren, kleuren, emoties, gevoelens, o ja' s en kijk nou' s... Ze gaan vaak verder dan woorden kunnen uitdrukken. Ik breng deze mooie, leuke, blije, grappige, bijzondere, emotionele, ontroerende, dierbare en verdrietige momenten voor je in beeld. Ik zie mijn Storytelling fotografie als het 'stilzetten van de tijd'... een stukje tijd in beeld gebracht om voor altijd vast te houden. 

Verhalen kunnen heel divers zijn; van heel klein, naar heel groot. Dit kunnen persoonlijke verhalen zijn; Misschien heb je iets overwonnen of ben je iets aan het overwinnen... Heb je een hobby, passie of iets anders wat je vastgelegd wilt hebben voor nu of later? Een dierbaar of intiem familiemoment of gebeurtenis? Of grotere (commerciële) verhalen; een evenement of een gebeurtenis... Ik leg dit graag voor je vast. Bij persoonlijke verhalen gaan we samen naar voren halen wat je wilt benadrukken, bij grotere gebeurtenissen zal ik zichtbaar-onzichtbaar opgaan in het gezelschap en met mijn kijk als een van de aanwezigen jouw of jullie verhaal vastleggen.

Een groot bijkomend voordeel van het uit handen geven van de fotografie is, dat je zeker weet dat de gebeurtenis vastgelegd wordt. Je hoeft dit niet zelf te doen of aan te denken. Daarnaast heb ik geen (emotionele) connectie met de gebeurtenis en kan dus letterlijk en figuurlijk van een afstandje kijken naar het geheel. Hoe fijn zou het zijn om in deze huidige digitale tijd vooraf aan bijvoorbeeld een familiedag, tegen iedereen te kunnen zeggen dat de mobiele telefoons 'thuis' kunnen blijven? Even 100% aandacht voor elkaar!!! Ik zorg ervoor dat de dag vastgelegd/ in beeld gebracht wordt. Niemand hoeft zich hier druk om te maken. Iedereen heeft uiteindelijk hetzelfde in beeld gebrachte verhaal en dezelfde blijvende herinnering. 

Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht'. Zonder licht dus geen beeld. Vandaar dat ik liefst fotografeer met natuurlijk licht. Ik fotografeer no nonsense, zonder poespas en opsmuk.

Neem contact met me op voor vragen, interesse, boekingen of anders. Dit kan via de contactknop of via mail 

 
 
 
 
E-mailen
Map