Over MOODS... Voor het in beeld brengen van jouw verhaal. 

Ik ben ervan overtuigd dat foto's altijd van onschatbare waarde zijn. En dat deze waarde ,met het verstrijken van de tijd, alleen nog maar groter gaat worden. Ga na 30 jaar nog steeds terug naar dat ene moment en krijg weer dat bijzondere gevoel, die glimlach op je gezicht, die brok in je keel of de tranen in je ogen. 

Ook ben ik ervan overtuigd dat je zoveel mogelijk vast 'moet' leggen. Gewoon omdat elk moment nooit meer terug komt... omdat de wereld, de situaties, de mensen om je heen heel snel veranderen. Foto's brengen je weer terug naar toen, naar dat moment waarvan je dacht dat het een normale was, maar wat nu een extra dierbare blijkt te zijn. 

Wat ik doe is het in beeld brengen van momenten/ gebeurtenissen door middel van foto's. Het is daarbij mijn doel jullie verhaal zo te vertellen zoals het zich voor doet. Niets gemaakt, niets nep en niets gephotoshopt. Ik zal zichtbaar-onzichtbaar opgaan in het gezelschap en met mijn kijk als een van de aanwezigen jouw of jullie verhaal fotograferen. Ik fotografeer het geheel, zie ontroerende- grappige- gezellige- vertederende- en verdrietige momentjes, vind de details, fotografeer zoveel mogelijk dierbaren/ gasten en doordat ik geen (emotionele) connectie heb met de gebeurtenis kan ik er letterlijk en figuurlijk van een afstandje naar kijken. 

Waar kun je aan denken? Bijvoorbeeld... een familiegebeurtenis, een dierbaar en intiem familiemoment, een shoot om te laten zien hoe mooi je bent, een bepaald punt in je leven die je je wilt blijven herinneren, een overwinning, een viering, een afscheid, een (gedeelte) van een bruiloft, een zwangerschap, een geboorte, een opening van een pand/ je eigen bedrijf, sfeerbeelden voor je bedrijf/ school, bijeenkomsten, events, etc. Kortom... grote en kleine momenten. Maar bovenal, momenten die je wilt blijven 'vasthouden'. 

Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht'. Om de juiste sfeer weer te geven fotografeer ik het liefst met bestaand, natuurlijk (sfeer)licht. Ik fotografeer puur, no nonsense en met de 'het is zoals het is'- instelling. 

Neem contact met me op voor vragen, interesse, boekingen of anders. Dit kan via de contactknop of via mail 

 
 
 
 
E-mailen
Map