Over MOODS... "More than words". Voor het in beeld brengen van jouw verhaal. 

MOODS: Verschillende stemmingen... mooie, leuke, blije, grappige, bijzondere, emotionele, ontroerende, dierbare en verdrietige. STORYTELLING: Het vertellen van een verhaal. Deze twee samen maakt mijn MOODS STORYTELLING: Het in beeld brengen van jouw/ jullie eigen verhaal d.m.v. foto's, eventueel gekoppeld aan een bepaalde stemming. 

Ik ben ervan overtuigd dat foto's altijd van onschatbare waarde zijn. Het stilzetten van de tijd, een stukje tijd omgezet in beelden... om voor altijd 'vast te houden'. Voor nu en voor later. Met mijn kijk, mijn oog voor detail, mijn liefde voor fotografie (vooral voor het vastleggen van momenten), mijn inlevingsvermogen en mijn 'talent' om zichtbaar-onzichtbaar op te kunnen gaan in een gezelschap, breng ik jouw verhaal in beeld. Want hoe lastig kan het zijn om een gebeurtenis of bijzonder moment uit te moeten leggen in woorden? Beelden vertellen zoveel meer, ze roepen van alles op... herinneringen, geuren, kleuren, emoties, gevoelens, o ja' s en kijk nou' s... Beelden gaan veel verder dan woorden. 

Verhalen kunnen heel divers zijn; van heel klein, naar heel groot. Een persoonlijk verhaal; Misschien heb je iets overwonnen of ben je iets aan het overwinnen... Heb je een hobby, passie of iets anders wat je vastgelegd wilt hebben voor nu en later? Een dierbaar of intiem familiemoment/ gebeurtenis? Of grotere (commerciële) verhalen, zoals een evenement. Bij persoonlijke verhalen gaan we samen naar voren halen wat je wilt benadrukken, bij grotere gebeurtenissen zal ik zichtbaar-onzichtbaar opgaan in het gezelschap en met mijn kijk als een van de aanwezigen jouw of jullie verhaal vastleggen. Doordat ik geen (emotionele) connectie heb met de gebeurtenis, kan ik letterlijk en figuurlijk van een afstandje naar het geheel kijken.

Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht'. Zonder licht dus geen beeld. Vandaar dat ik liefst fotografeer met natuurlijk licht. Ik fotografeer puur, no nonsense en met een kleine eigen touch. 

Neem contact met me op voor vragen, interesse, boekingen of anders. Dit kan via de contactknop of via mail 

 
 
 
 
E-mailen
Map